RECUPERAREA COLOANEI CERVICALE curs online live

DATA: 20.11.2021

ORA: 10:00 – 18:00

INSTRUCTOR: Fizioterapeut Daniel Gheorghita

Beneficii

 • O nouă viziune de a înțelege disfuncția și patologia segmentului cervical

 • Concept și tehnici de recuperare a coloanei vertebrale cervicale

 • Obții rezultate rapide și eficiente cu pacienții și clienții tăi

 • Diplomă de participare în urma susținerii examenului

Ce vei afla la acest curs

Acest curs te va introduce în universul magiei terapiei manuale asupra corpului uman și a exercițiului fizic cu rol terapeutic. Prin acest curs îți vei îmbunătăți semnificativ metoda de lucru și rezultatele cu pacienții sau sportivii tăi în sfera patologiei coloanei vertebrale cervicale precum:

 • Hernia de disc cervicală
 • Sindromul de compresie nevoasă la nivel discal
 • Sindromul de apertură toracică
 • Cervicalgia cronică

Ca la fiecare curs Kinetic Recovery Education, partea teoretică se îmbină perfect cu cea practică. În a două parte a cursului vei învăța prin sesiunile de practică, cum să ameliorezi simptomele și să refaci funcționalitatea zonelor afectate. Vei învăța metode de decompresie a discurilor intervertebrale și a coloanei vertebrale în totalitate, tehnici de terapie manuală specifică, aplicații de kinesiotaping și ventuze, exerciții fizice cu rol terapeutic, exerciții de neurodinamică și cel mai important, cum să alcătuiești și să periodizezi un program eficient de recuperare medicală sau de prevenție.

Nu în ultimul rând, încheiem cursul cu secțiunea de Întrebări și Răspunsuri unde ai ocazia să îi adresezi instructorului Daniel Gheorghiță întrebări specifice din propria experiență și situații pe care le-ai întâlnit la clienții și pacienții tăi și asupra cărora ai nevoie de un răspuns specializat.

Pentru cine este acest curs

Cursul Recuperarea Coloanei Cervicale, vine în ajutorul persoanelor calificate și a specialiștilor care doresc să aprofundeze și să își îmbunătățească cunoștințele despre cauzele apariției herniei de disc cervicale, sindromul de compresie nervoasă la nivel discal, sindromul de apertură toracică, cervicalgia cronică, precum și despre metodele prin care pot interveni în tratarea acestor afecțiuni.

Prin urmare, este recomandat specialiștilor și studenților din domeniul medical, sport si wellness, precum: fizioterapie, masaj, medicină, osteopatie, chiropractică, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates si nu numai.

Bonus

 • Inregistrarea completa a cursului

 • Prezentarea cursului PDF

 • Diploma de participare in urma examenului online

 • Membership în comunitatea internațională Kinetic Recovery Education

Experiențe și amintiri

Pe lângă informațiile de teorie și practică, evenimentele Kinetic Recovery Education sunt locul potrivit pentru a cunoaște alți specialiști din domeniu alături de care împărtășeșți aceleași dorințe de cunoaștere și perfecționare.

Înainte de toate, obiectivul nostru este de ați oferi o experiență, nu doar un curs. Ne dorim să creăm un spațiu ideal în care să îți poți dezvolta, perfecționa și actualiza cunoștințele despre recuperarea articulației umărului.

CE SPUN CURSANŢII

Cursul a fost deosebit de interesant și bine structurat, cu multă informație dar foarte explicită. Felicitari pentru toată munca depusa!

Ioana Cristescu
Medic medicină sportivă

De departe un curs foarte reușit, util pentru noi, cei care lucrăm in domeniu. Fară o evaluare corectă și completă, nu poți pune la punct planul terapeutic. Volum mare de informație, însa la Kinetic Recoveru Education avem posibilitatea să revedem cursurile înregistrate, ceea ce este un mare avantaj. Felicitări și mulțumesc Daniel Gheorghița si Costică Marian Mureșan pentru răbdare si profesionalism! Aștept și urmatoarele cursuri!

Andreea Ispir
Fizioterapeut

Ca întotdeauna, și acest curs a fost peste așteptările mele. Foarte multă informație, bine structurată și bine prezentată. Am învățat care sunt cele 10 obiective urmărite în lucrul cu pacientul, care sunt metodele de testare pentru fiecare segment al corpului și cum se poate evalua funcționalitatea acestor segmente, separat și ca întreg. Un astfel de curs oferă la pachet toate informațiile de care are nevoie un terapeut pentru a începe corect să lucreze cu un pacient. Recomand acest curs și cu siguranță voi participa și la următoarele organizate de Kinetic Recovery Education. Mulțumesc!

Elena Merisanu
Fizioterapeut

Felicitări și pentru acest curs de testare și evaluare, chiar multivalent și cu diferite trimiteri, extrem de bogat în cunoștințe formale, riguros aplicate și demonstrate! Mulțumesc pentru această oportunitate de formare și pentru toată informația foarte utilă: evaluarea fasciei, reeducarea posturală, activarea sitemului nervos și multe, multe altele!

Angela Cretu
Fizioterapeut

DESPRE TRAINER

Daniel Gheorghiță

Profesional, în domeniul recuperării medicale Daniel a fondat școala privată internațională de supraspecializare în domeniul fizioterapiei și recuperării medicale Kinetic Recovery Education (3000+ absolventi) în cadrul căreia a creat și predat cursurile:Recuperarea Coloanei Lombare.

 • Recuperarea Coloanei Cervicale
 • Recuperarea Umărului
 • Recuperarea Genunchiului
 • Injury Prevention – Level 1
 • Terapie Manuală Fascială
 • Educatie financiara pentru fizioterapeuti;
 • Masajul sportiv
 • Recuperarea in Sindromul de Nerv Sciatic
 • Recuperarea Herniei de Disc Lombare

Acesta a absolvit facultatea de educație fizică și sport în cadrul Universității Spiru Haret,  Specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială după care a urmat studiile de masterat în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport – Facultatea de Kinetoterapie – Specializarea Recuperare Reeducare Motrica și Somato Funcțională – București. Încă din timpul studiilor de licență a absolvit școala de tehnician maseur 10 Plus, si a urmat cursurile RockTape America devenind astfel singurul instructor internațional RockTape din România.

Deși are peste 8 ani de practică și numeroase cursuri la activ, el continuă să se perfecționeze, fiind în acest moment cursant în cadrul școlii Z-Health University of America.

Experiența profesională a lui Daniel are o componentă importantă și în sportul de performanță, activând ca antrenor de kickboxing și preparator fizic cu cei mai buni sportivi români în cele mai importante promoții internaționale: K-1, GLORY, UFC.

Tarife

Înscrie-te acum la preţul de
 600  LEI