Cursuri

Pachet cursuri inregistrate
 

Pachet cursuri înregistrate
 

Curs înregistrat
 

Curs înregistrat
 

Curs înregistrat
 

Curs înregistrat
 

Curs înregistrat
 

Curs inregistrat
 

Cursurile Kinetic Recovery Education

Kinetic Recovery Education pune la dispoziția cursanților o serie de materiale educative și formative ce ajută la dezvoltarea, perfecționarea și formarea viitorilor specialiști din domeniile medicale. Cursurile de perfecționare medicală sunt gândite în două module:

  • • Module teoretice și științifice explicative
  • • Module practice și demonstrative de supraspecializare

Metoda de predare a cursurilor este gândită pe înțelesul tuturor celor care participă la cursurile de specializare și perfecționare medicală continuă.

Cum sunt structurate cursurile?

Modulul științific al prezentărilor este explicat de trainerii Kinetic Recovery Education într-un mod prietenos, interactiv și cu nivel de accesibilitate pentru toți specialiștii din: fizioterapie, medicina de recuperare, osteopatie, chiropractică, masaj, sport și wellness.

Modulul practic al cursurilor este axat în totalitate pe exemple practice demonstrate și realizate  de către trainerii Kinetic Recovery Education.

Cursurile noastre abordează o varietate mare de specialități medicale și sunt axate pe tematici precum: recuperarea medicală a coloanei vertebrale lombare & cervicale, recuperarea medicală a articulației umărului & genunchiului, terapie manuală fascială și altele.

De ce să participi la cursurile noastre?

Cursurile Kinetic Recovery Education sunt adresate specialiștilor și viitorilor specialiști din domeniul medical, sport si wellness, precum: fizioterapie, medicină, osteopatie, chiropractică, masaj, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates și nu numai.

Cursurile acestea sunt ușor de înțeles și au un nivel ridicat de specializare și formare atât prin informațiile teoretice, dar și prin explicațiile și modulele practice.

Cursurile noastre sunt recomandate atât studenților cât și celor care deja activează în domeniile medicale amintite.