Despre noi

Cine suntem?

Kinetic Recovery Education este o platformă educativă cu scop formativ și educațional adresat specialiștilor, dar și studenților din domeniile medicale axate pe recuperare medicală, medicina sportivă si fizioterapie.

Echipa Kinetic Recovery Education oferă relevanță și o continuă formare prin cursuri și metode practice pentru cei care activează sau urmează să activeze în domenii medicale, sport si wellness, precum: fizioterapie, medicină, osteopatie, chiropractică, masaj, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates și nu numai.

De ce să alegi Kinetic Recovery Education?

Prin cursurile noastre de perfecționare medicală oferim specialiștilor și studenților din domenii medicale si conexe oportunitatea de specializare continuă.

Cursurile Kinetic Recovery Education sunt gândite pentru a ajuta orice specialist să se perfecționeze prin cursuri practice de supraspecializare cu bază teoretică și practică.

Perfecționare și specializare medicală pentru diverse domenii.

Pregătim și construim în mod constant teme și cursuri integrate pentru specialități diverse precum: sport si wellness, fizioterapie, medicină, osteopatie, chiropractică, masaj, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates si nu numai.

Trainerii Kinetic Recovery Education

Kinetic Recovery Education are în spate un colectiv de profesioniști și formatori medicali cu experiență în domeniile de recuperare medicală, fizioterapie, osteopatie, chiropractica, pregatire fizică, yoga, sport & welness.

Trainerii Kinetic Recovery Education provin dintr-un background educațional internațional și au experiență ce-i recomandă în domeniile în care activează.

Daniel Gheorghiţă
Fizioterapeut

Intră în contact cu echipa Kinetic Recovery Education

Echipa Kinetic Recovery Education vă stă la dispoziție pentru întrebări sau informații cu privire la modulul educativ al acestei platforme. Ne puteți scrie sau ne puteți suna la telefonul și adresa menționate.

Vă putem oferi detalii despre cursurile de perfecționare și formare medicală oferite de Kinetic Recovery Education dacă faceți parte din categoriile de specialiști precum: kinetoterapeuți, preparatori fizici, fizioterapeuți, chiropractori, antrenori de yoga și alte arii conexe.

Te putem ajuta dacă ne contactezi

Sună-ne la numărul de telefon 0722 704 485 și te ajutăm cu informații despre Kinetic Recovery Education. Ne poți scrie la adresa de e-mail contact@kineticrecoveryeducation.ro.

formular de contact