Festivalul international de fizioterapie 2021

Online Live
Eveniment creditat cu 15 EMC
 • Data: 11-12 Decembrie 2021

 • ORA: 09:00 - 18:00

 • LOCAŢIE: Online live - Zoom

 • LIMBA: Engleză / dublare simultană în Română

 • Eveniment creditat cu 15 EMC

Nu rata acest eveniment anual care aduce împreuna experți în fizioterapie, neuroplasticitate, medicină, osteopatie și strength & conditioning cu scopul de a-ți oferi informații cheie privind ultimele noutați, studii, proceduri și echipamente din industrie.

Festivalul Internaţional de fizioterapie, se află la a 4-a ediție, iar în fiecare an ne propunem să venim în ajutorul specialiștilor și studenților din domeniul sănătății și al sportului cu ultimele noutăți din domeniu.

Prin urmare, acest eveniment este recomandat specialiștilor și studenților din domeniul medical, sport și wellness, precum: fizioterapie, masaj, medicină, osteopatie, chiropractică, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates și nu numai.

Evenimentul se va desfăsura în limba engleză, cu posibilitatea de a se selecta traducere simultană în limba Romănă.

Această conferință internatională este creditată cu 15 credite EMC de către Colegiul Fizioterapeuților din România.

Ce vei primi

 • Diplomă de participare creditată cu 15 EMC

 • Un curs online de 8 ore oferit de către ZH University din America – NeuroFundamentals

 • Neurofundamentals e book - oferit de către ZH University din America

 • Acces la înregistrarea video a întregului eveniment post event

 • Prezentările power point în format PDF

 • Acces la comunitatea noastră internaţională

BONUS – ACCES LA EDIŢIA ÎNREGISTRATĂ A FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE FIZIOTERAPIE 2020 CE CONŢINE URMĂTOARELE PREZENTĂRI:

D.O. Mike Grice – Osteopat & Anatomist Clinic (Marea Britanie)

Titlul prezentării: Anatomical variation and the implication for clinical testing.

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Anatomical variation and the implication for clinical testing.

Detaliile Prezentării

Aceasta prezentare va analiza variatiile normale din anatomia umana si modul in care aceste variatii pot avea impact asupra rezultatelor testelor clinice / functionale MSK. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca prezentarea va contine imagini ale cadavrelor pe care se va discuta disectia corpului uman.

Despre speaker

Mike este un anatomist clinic si osteopat inregistrat cu o experienta de peste 20 de ani in industria sanatatatii si a fitnesului. Mike si-a infintat propria companie de formare in 2003, specializandu-se in sanatate, fitness si formare in terapie manuala (Movement Therapy Education – educatie in domeniul terapiei prin miscare). De asemenea a sustinut prelegeri despre FdSc si BSc Sports Therapy Biomechanics Coaching.

Mike este profesor principal/ instructor pentru Elite Therapy Education, Biomechanics Education, Oxford School of Sport Massage (OSSM), RockTape / RockBlade si NAQI si preda in mod regulat cursuri pentru cluburile de fotbal din Premier League si Championship. Mike prezinta in mod regulat la conferinte, inclusiv la conferinte precum Therapy Expo, FipPro, International Fitness Showcase, Good Health Show si la conferinta mondiala IOC pentru prevenirea leziunilor din Monaco.

De asemenea conduce clinici de terapie prin miscare in Brimingham, unde echipa sa pune in practica tot ceea ce preda in cadrul cursurilor de terapie prin miscare.

Dr. Christopher M Norris – Fizioterapeut Autorizat, Cercetător şi Autor (Marea Britanie)

Titlul prezentării: Back rehabilitation – the 3R’s approach.

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Back rehabilitation – the 3R’s approach.

Detaliile Prezentării

Abordarea 3R privind reabilitarea spatelui este introdusa ca un cadru bazat pe dovezi pentru dezvoltarea exercitiilor specifice pacientului pe parcursul calatoriei de remediere a durerii de spate. Se vor prezenta ghiduri clinice pentru gestionarea LBP, si sunt luate in considerare atat consideratiile de exercitiu, cat si cele psihologice. Abordarea 3R consta din 3 faze interconectate și suprapuse – reactiv, recuperare si rezilienta.

Articol de referinta: Norris, C.M. (2020), Back rehabilitation – the 3R’s approach. Journal of Bodywork and Movement Therapies. 24(1). 289-299.

Publicatii semnate de speaker: The Complete Guide to Back Rehabilitation (2015).

Despre speaker

Dr. Christopher Norris este fizioterapeut autorizat (MCSP) care s-a calificat la Pinderfields College în 1981. A obtinut o diploma de masterat în știintele exercițiilor (abilitare fizică) de la Universitatea Liverpool în 1988 si un doctorat (doctorat) la Universitatea Staffordshire în 2009 Cercetarile sale de doctorat au abordat reabilitarea coloanei vertebrale.

Chris detine o certificare postuniversitara atat în ​​sanatatea muncii (cert OH), cat si în medicina ortopedica (MSOM).

Este un acupuncturist cu experienta si practicant de Needling Dry. S-a format în acupunctura occidentala în anii 1980 la Societatea de Medicina Biofizica și a obtinut un certificat avansat în Acupunctura Chineza de la colegiul Renshu din Londra în 1999. Este membru al British Acupuncture Council (MBAcC) si un membru avansat si tutore pentru Asociatia Acupunctura a Fizioterapeutilor Chartered (AACP).

Chris Norris este autorul a treisprezece carti despre fizioterapie și exercitii fizice, inclusiv un manual despre leziunile sportive (Routledge), aflat acum la cea de-a 5-a editie, care este cartea de capatai in cadrul a multiple cursuri de fizioterapie si terapie sportiva. Cartea sa „Back Stability” (Human Kinetics) a primit recenzii de top atat in ​​Marea Britanie, cat si în SUA, iar cartile sale „Complete Guide” (Bloomsbury) obtin regulat ratinguri de 4 și 5 stele pe Amazon.

Chris a produs, de asemenea, CD-uri educationale despre stabilitatea spatelui, acupunctura, exercitiile de intindere și antrenamentul cu greutati, iar mai multe carți ale sale sunt, de asemenea, disponibile in format eBook și Kindle.

Carti publicate:

 • Sports & Soft Tissue Injuries 5th edition (2018).
 • The Complete Guide to Back Rehabilitation (2015).
 • The Complete Guide to Stretching: 4th edition (2015).
 • The Complete Guide to Exercise Therapy (2013).
 • The Complete Guide to Clinical Massage (2013).
 • The Complete Guide to Abdominal Training 3rd Edition (2013).
 • Stretching for Racquet Sports (2013)
 • The Complete Guide to Sports Injuries (2011).
 • Managing Sport Injuries 4th edition (2011).
 • Acupuncture Pocket Book 2nd Edition (2011).
 • Back Stability: Integrating Science and Therapy (2008).
 • Stretching for Running (2008)
 • Body Toning (2003)
 • Acupuncture Treatment of Musculoskeletal Conditions (2001)
 • The Painful Kneecap – Science & Self Management, E book edition
Dr. Denis Olisov – Doctor în Medicină Sportivă (Rusia)

Titlul prezentării: Core-associated dysfunctions in sport medicine. Low back pain syndrome. Modern therapeutic approaches.

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Core-associated dysfunctions in sport medicine. Low back pain syndrome. Modern therapeutic approaches.

Detaliile Prezentării

In aceasta prezentare vom prezenta anatomia si functia segmentului CORE, rolul in miscarile de zi cu zi si diverse activitati sportive. Este important sa facem cunoscute si cateva metode de evaluare prin teste functionale si musculoscheletale explicate in detaliu. Vom incheia aceasta prezentare cu abordari terapeutice care au rolul de a rezolva disfunctiile CORE prin utilizarea diverselor instrumente de lucru cum ar fi Rockballs, IASTM, taping si cel, mai important, prin exercitii fizice corective.

Despre speaker

Denis este Medic de medicina sportiva in Rusia, medicul coordonator de recuperare medicala al Lotului National de Gimnastica Ritmica a Rusiei.

De asemenea este medicul coordonator al Institutului de Sănătate și Reabilitare din Sankt Petersburg si instructor RockTape certificat.

Denis Olisov este și directorul medical al uneia dintre cele mai importante clinici de recuperare din Sankt-Petersburg pentru balet, unde dansatorii unor teatre de balet renumite precum Mariinsky și Mikhailovsky, vin sa se recupereze  dupa accidentari.

PT. Daniel Lawrence – Fizioterapeut Autorizat & Autor (Marea Britanie)

Titlul prezentării: Succesful tendon treatment.

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Succesful tendon treatment.

Detaliile Prezentării

Afla cateva dintre principiile fundamentale ale managementului tendinopatiei si despre unele dintre cele mai recente noutati si tehnici de implementare a acestor informatii în activitatea clinica.

Autor:  Lower Limb Tendinopathy: Achilles, Patellar, Hamstring & Gluteal (2018).

Despre speaker

Daniel Lawrence este un fizioterapeut autorizat din Marea Britanie, autor publicat si lector international. Daniel detine calificari postuniversitare în medicina si educatie musculo-scheletala. Dupa 10 ani ca lector universitar, a preluat conducerea unei clinici finantate de NHS.

Daniel isi petrece acum timpul predand, scriind și lucrand la continut pentru The Physio Channel. Daniel a sustinut prelegeri si workshopuri pe intreg teritoriul Marii Britanii, inclusiv, Therapy Expo, COPA, grupuri private de fizioterapie, un simpozion despre umeri, seminarii in sud-vestul tarii și simpozionul britanic Fascia 2018.

Daniel participa frecvent la conferinte ca lector invitat și ofera oportunitati de formare personalizata grupurilor profesionale. Daniel este directorul departamentului de educatie pentru RockTape UK.

DO. Marcello Luca Marasco – Osteopat (Italia)

Titlul prezentării: Understand the biomechanics of the upper arms in the sporting gesture.

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Understand the biomechanics of the upper arms in the sporting gesture.

Detaliile Prezentării

Afla concepte legate de anatomie si biomecanica aplicata diferitelor gesturi sportive coreleaza-le  cu aspecte filogenetice, biomecanice si neurologice. Vei afla principalele elemente de care trebuie sa tii cont si cum sa le aplici in testarea si evaluarea biomecanicii membrului superior.

Despre speaker

Osteopat, kinetoterapeut, profesor de educatie fizica, consilier relational în abilitati de comunicare media (primul osteopat italian care a devenit consilier). In 2000 a fondat Asociatia Abe și în 2009 a școlii de osteopatie AbeOS. Membru al Consiliului OsEAN (Osteopathic European Academic Network – www.osean.com) din octombrie 2018.

A fost membru in Comitetul pentru proiectul „Scoala unica” a R.O.I. (Registrul Osteopatilor din Italia) si acum este membru al Comitetului pentru Curriculum de baza al A.I.S.O. (Asociatia Italiana a Școlilor de Osteopatie). A fost coordonator educational in scolile de osteopatie IFOP si ICOMM, director stiintific si vorbitor la diferite conferinte.

A activat ca profesor de clinica si profesor de subiecte osteopatice in scoli internationale si italiene de osteopatie si in cadrul programelor e masterat al unor universitati italiene. Este osteopat cu multa experienta in abordarea pediatrica si cu consultari cu sportivi de nivel inalt (echipa nationala de canotaj din Romania, MotoGP, in fotbalul italian Serie A si Liga franceza, in Serie A si Euroliga de baschet, volei si rugby in Seria A italiana).

Carlo Buzzichelli – Specialist Strength and Conditioning & Autor (Italia)

Titlul prezentării: Science & Practice of strength and conditioning

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Science & Practice of strength and conditioning

Detaliile Prezentării

In cadrul acesteri prezentari Carlo Buzzichelli va va raspunde la cele mai populare si utile intrebari din industria de pregatire fizica, precum si de periodizare a antrenamentului.

Bibliografie de referinta

Periodization training for sports, third edition, Tudor O. Bompa & Carlo A. Buzzichelli, Human Kinetics (2014).

Periodization, theory and methodology of training, sixth edition, Tudor O. Bompa & Carlo A. Buzzichelli, Human Kinetics (2017).

Despre speaker

Carlo Buzzichelli, doctorand la Institutul Superior de Cultura Fizica si Sport din Havana, este antrenor profesionist de strength & conditioning si director al International Strength & Conditioning Institute.

Carlo este un elev direct al lui Tudor Bompa, alaturi de care a fost co-autor al editiei a III-a a „Periodization Training for Sports” si al ediției a VI-a a „Periodization. Teoria și metodologia antrenamentului ”(Human Kinetics), precum si antrenorul extraordinar Dan Pfaff, si este considerat unul dintre cei mai buni experti din domeniul pregatirii fizice la nivel mondial.

A susținut seminarii si prelegeri la diferite universitati si institute sportive din intreaga lume, inclusiv Institutul Superior de Educatie Fizica si Sport din Camaguey (Cuba), Universitatea din Makati (Manila, Filipine), Universitatea de Stat din Milano (Italia), Universitatea din Brescia (Italia), Institutul Superior de Educatie Fizica si Sport din Ciego de Avila (Cuba), Universida de Paulista, Socieda de Esportiva Palmeiras și Centrul Olimpic din Sao Paulo (Brazilia), Institutul Superior de Educatie Fizica si Sport din Pinar del Rio (Cuba), Centrul Olimpic de Instruire al Vila Panamericana (La Havana, Cuba), Universidade Federal de Lavras (Brazilia), Universitatea Sportivă Elite (Colorado, SUA) si Centrul Mondial de Atletism (AZ, SUA).

Carlo a fost, de asemenea, conferentiar invitat la Atelierul international 2012 privind rezistenta si condiționarea din Trivandrum (India), la Summit-ul de pregatire a performanței din 2015 din Beijing (China) organizat de Comitetul olimpic chinez, conferinta internaționala de strength & conditioning din 2016 de la București si nu in ultimul rand a fost lector in cadrul Festivalului International de Fizioterapie si Pregatire fizica 2018, Bucuresti, Romania.

De asemenea, este co-autor al urmatoarelor carti: Fitness for Soccer (Olanda), Project Strength (Italia) si The Sprinter’s Compendium (SUA) si a fost prezentat in editia din 2016 a Noilor studii in atletism ale IAAF dedicate recuperarii și Regenerarii.

In calitate de antrenor S&C pentru sporturi de echipa, echipele lui Carlo au cucerit opt ​​promotii plus un prim si un loc in Cupele ligii respective cu echipe de seniori si două cupe regionale cu echipe de juniori; ca antrenor al sporturilor individuale, Carlo a participat la Campionatul Mondial de atletism si la Jocurile Commonwealth-ului, in timp ce sportivii sai au castigat douazeci si trei de medalii la campionatele nationale in patru sporturi diferite (atletism, inot, jiu-jitsu brazilian si powerlifting ), stabilind opt recorduri naționale (powerlifting, track & field) si patru de aur (Track & Field, brazilian Jiu-Jitsu, Box), patru de argint și un bronz (track & field, brazilian jiu-jitsu) la competitii internationale. Doar in 2015, Carlo a antrenat doi campioni italieni la doua sporturi diferite (powerlifting brut -73Kg și 60m indoor M35). La Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, au fost opt ​​sportivi cu care Carlo a lucrat in lunile precedente.

Dr. Claire Minshull – Specialist si Cercetator in Reabilitare Medicala si Strength & Conditioning (Marea Britanie)

Titlul prezentării: The key strength & conditioning principles important for rehabilitation.

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: The key strength & conditioning principles important for rehabilitation.

Detaliile Prezentării

Prescrierea exercitiilor fizice este o parte fundamentala a reabilitarii. Pentru a fi cei mai eficienti si pentru a genera cele mai bune rezultate ale pacientului, trebuie sa prescriem tipul de exercitii, intensitatea, doza si planul de progresie corecte. Rezultate diferite, cum ar fi puterea, puterea, echilibrul, necesita prescriptii de exercitii diferite, cu toate acestea, in practica putem deseori sa trecem cu vederea aceasta necesitate si sa optam pentru 3 seturi usoare de 10, cu o gandire limitata la specificitate, supraincarcare si progresie. In aceasta discutie vom explora principiile fundamentale ale prescrierii exercitiilor fizice, pentru a antrena in mod optim musculatura si pentru a aplica acest lucru important la populatiile de pacienti.

Despre speaker

Claire a lucrat in domeniul medicinei sportive timp de 20 de ani ca lector superior, cercetator, consultant si ca practicant. Ea a proiectat, a condus si a gestionat studii clinice de cercetare clinica si non-clinica de importanta majora, a indrumat mai multi studenti doctoranzi si a publicat peste 30 de lucrari de cercetare in reviste de medicina sportiva de top. Este invitata in mod regulat sa vorbeasca la simpozioane academice si profesionale nationale si internationale, scrie pentru reviste sportive si serveste ca expert pentru mai multe reviste stiintifice de medicina sportiva si fiziologie.

Interesele de cercetare si predare ale lui Claire includ influentele exercitiului, antrenamentului si reabilitarii asupra stabilitatii articulare dinamice, a performantei neuro-musculare, musculo-scheletale si psihobiologice. Munca ei se concentreaza, de asemenea, pe evaluarea functiei neuro-musculare in mod optim si pe dezvoltarea unor protocoale specializate de reabilitare pentru imbunatatirea functionalitatii si performantei. Expertiza lui Claire se acopera in mod unic o gama larga de domenii, pornind de la fiziologia conditionarii si pana la reabilitarea fizioterapeutica.

Serena Simmons- Psiholog Laureat (Marea Britanie)

Titlul prezentării: Addressing the barriers to engagement: The Psychology of Exercise Adherence.

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Addressing the barriers to engagement: The Psychology of Exercise Adherence.

Detaliile Prezentării

Aducerea clienților noștri să facă ceea ce este necesar pentru a-i ajuta să se reabiliteze este adesea o sarcină dificilă. Clienții raportează că se luptă cu mulți factori care cauzează o barieră în calea angajării lor din cauza durerii, lipsei de motivație și care se luptă să găsească timpul necesar sedintelor si intregului proces de recuperare medicala. În această prezentare vă voi ajuta să înțelegeți psihologia din spatele acestor probleme, dar, mai important, vă voi oferi strategii accesibile și ușor de implementat, care vă vor ajuta să depășiți aceste bariere cu clienții dvs, în munca dvs.

Despre speaker

Serena este membru Laureat al BPS și are peste 25 de ani de experiență în domeniu. Este fondatoarea afacerii sale The Psychology School și lucrează de asemenea ca lector senior de psihologie la Universitatea Nottingham Trent. Specialitatea Serenei este în Change & Peak Performance, folosind metode de psihologie pozitivă. Clienții ei anteriori includ Departamentul pentru Afaceri Externe (Marea Britanie), Serviciul închisorii HM, precum și echipele sportive și persoane aflate în reabilitare. Serena este foarte apreciată în domeniul său și este frecvent prezentată în publicatii celebre mass-media, inclusiv ITV, Sky News, BBC Radio 4, The Guardian, The Times și Conversația.

Dr. Eric Cobb - Medic neurolog & Expert in neurologia miscarii (SUA)

Titlul prezentării – Z-Health: Applied Pain and Performance Neurology

Detalii prezentare

Titlul prezentarii: Z-Health: Applied Pain and Performance Neurology

Detaliile Prezentării

Atunci când este privita dintr-o perspectica neurologica moderna, atât durerea, cât și performanțele crescute pot fi înțelese ca rezultate finale ale sistemului nervos central. Întrebarea majoră este: „Ce face creierul să aleagă o o decizie in raport cu alta?” În această prezentare vom analiza evoluția științei moderne a durerii, vom explora principiile de bază ale funcționării creierului uman și vom uni aceste concepte într-un model care poate extinde considerabil gândirea clinică în ceea ce privește evaluările vitale și instrumentele care ar trebui să facă parte din portofoliul specialistilor din domeniul exercitiului fizic, fie ca vorbim despre cadre medicale, terapeuti sau profesionisti implicate in segmentul sportului de masa si performata.

Despre speaker

Creatorul și fondatorul Z-Health® Performance Solutions, LLC Dr. Eric Cobb, este considerat unul dintre cei mai importanți experți din lume în inovarea de programe avansate de reabilitare și de performanță sportivă centrate neurocentric si bazate pe cercetări emergente. Pasiunea dl Dr. Cobb pentru performanța umană și predarea implementării practice a conceptelor complexe de formare vine prin programele educaționale dinamice, distractive și certificările profesionale pe care echipa sa le prezintă în întreaga lume. Cu peste 4.000 de profesioniști Z-Health certificați în întreaga lume, scopul  dl Dr. Cobb este de a aduce un punct de vedere neurocentric în fiecare clinică, sală de sport și complexe sportive din întreaga lume.

PROGRAMUL PRELIMINAR
FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FIZIOTERAPIE 2021

Serena Simmons – Psiholog laureat; Colaborator BBC, The Guardian, The Times, Sky News, The Independent, Cosmopolitan; Profesor de psihologie al universității Nottingham Trent. (Marea Britanie)
Titlul prezentării: The role of neuroplasticity in rehabilitation; A Practical Approach.
Dr. Christopher M Norris – Fizioterapeut dr; Cercetător; Colaborator al publicatiilor Elsevier, Pub Med, Bloomsbury; Autor. (Marea Britanie)
Titlul prezentării: Hamstrings – mechanics, injury and rehabilitation.
Dr. Denis Olisov – Doctor în medicină sportivă; The Bolshoy Theatre – Moscova / Medical supervisor; Mariinsky Theater Russia – Sankt Petersburg / Medical supervisor; Belarus Olympic Team / Medical supervisor; Olympic Rhythmic Gymnastics Team Russia / Medical supervisor. (Rusia)

Titlul prezentării: Achillean tendon and related area recovery in physiotherapy, sport medicine & Injury prevention of high performance athletes.

DO. Mike Grice – Osteopat & Anatomist clinic (Marea Britanie)
Titlul prezentării: The anatomy textbooks do not tell us the whole story.
Daniel Lawrence – Fizioterapeut autorizat & autor. (Marea Britanie)
Titlul prezentării: Medical recovery in sciatic nerve syndrome. Sciatica VS Manual therapy.
Andrea Damato – Fizioterapeut specializat în recuperarea sportivilor de performanță. (Malta)
Titlul prezentării: Lumbar spine fractures due to exercise. Incidence, aetiology and treatment. A physiotherapy perspective.
Dr. Aleksandra Rovnaya – Medic limfolog; Medic doctorand al Universității din St Petersburg & autor. (Rusia)
Titlul prezentării: Profilactics and treatment of secondary lymphedema after breast cancer.
Alexandru Măzăreanu – Fizioterapeut; Specialist și trainer dry needling; DOMP; DVS. (România)
Titlul prezentării: Conceptul dry needling în practica fizioterapeutului & terapia dry needling în reabilitarea medicală a patologiei umărului sub ghidarea ecografică în timp real.
Alin Burileanu - Asistent universitar dr; Profesor stretching global activ; Profesor reeducare posturală globală; Fizioterapeut echipa națională de fotbal a Romaniei. (România)
Titlul prezentării: Rolul fizioterapeutului în fotbalul de performanță.
Dr. Adrian Lupușor – Medic neurolog; Colaborator științific al centrului de somnologie și neurologie funcțională din Republica Moldova. (Republica Moldova)
Titlul prezentării: Importanța somnului în recuperarea medicală și sănătatea mintală.
Potapenco Roman - Fizioterapeut dr; Specialist în terapie manuală; Președintele asociației profesionale a kinetoterapeuților și terapeuților manuali ”MEDKINETICA” Chișinău; Lector universitar ”C. Stere” Chişinău. (Republica Moldova)
Titlul prezentării: Efectele benefice ale terapiei manuale și a kinetoterapiei la pacienții care suferă de dureri de spate. Evidența cazurilor clinice din prisma chestionarului PRQ.
Daniel Gheorghiță - Fizioterapeut; Instructor international RockTape & fondator Kinetic Recovery Education. (România)
Titlul prezentării: Discopatia vertebrală lombară asociată cu sindromul de nerv sciatic. Reeducarea funcțională prin terapie manuală și exerciții fizice cu rol terapeutic.
Elena Gheorghiță – Fizioterapeut; Specialist în terapie manuală & osteopatie; Instructor Pilates; Manager TonusPlus & KinetoPlus. (România)
Titlul prezentării: Biomechanics tricks used in shoulder girdle injuries, pain & frozen shoulder.
Daniela Stanca – Fizioterapeut dr; Terapeut manual certificat IFOMPT; DO osteopat. (România)
Titlul prezentării: Examinarea și managementul disfuncțiilor musculo – scheletale ale genunchiului. Fizioterapie și integrare osteopată.

Tarife

Înscrie-te acum la preţul de
290 LEI