RECUPERAREA ÎN SINDROMUL DE NERV SCIATIC – Curs online live

RECUPERAREA ÎN SINDROMUL
DE NERV SCIATIC

Curs online live

Peste 2 ore inregistrate

Acces instant după achiziţie

DATA: 10 Iunie 2022

TRAINER: Fizioterapeut Daniel Gheorghiță

Beneficii

 • Acces la varianta înregistrată a cursului pentru a o putea viziona ulterior

 • Afli cum să evaluezi, să tratezi si să planifici un program de kinetoterapie (fizioterapeutic) în sindromul de nerv sciatic

 • Obții rezultate rapide și eficiente cu pacienții și clienții tăi

 • Diplomă de participare în urma susținerii examenului

Ce vei afla la acest curs

Cursul Recuperarea în sindromul de nerv sciatic te va ajuta să afli cum să identifici, să tratezi și să planifici eficient un program de reabilitare sau de prevenție a sindromului de nerv sciatic. Pentru a face acest lucru vorbim despre anatomia și neurodinamica nervului sciatic, iar mai apoi înțelegem mecanismul de producere a sindromului de încarcerare la diverse niveluri pe traiectul descendent al nervului ori compresia de tip radicular.

În continuare învățăm cum să folosim testele funcționale și de evaluare specifică, identificăm principalele obiective de lucru care trebuie stabilite pentru pacienții și clienții noștri. De asemenea, discutăm despre cum se creează și se periodizează eficient un program de tratament din perspectiva fizioterapiei pentru sindromul de nerv sciatic.

Partea teoretică și de planificare este urmată de cea de implementare în care învățăm, în mod practic, tehnici și exerciții pentru tratarea sindromului de nerv sciatic prin: terapie manuală specifică, aplicații de ventuze, flossing, kinesio taping, exerciții de nerodinamică și exerciții fizice cu rol terapeutic. Toate tehnicile și exercițiile vor fi susținute inițial de către instructorul FT. Daniel Gheorghiță, ulterior, fiecare participant va pune în practică exercițiile propuse și va primi feedback în timp real de la Daniel pentru a ne asigura că acestea au fost înțelese și executate corect.

Astfel, la finalul cursului vei deține toate informațiile necesare pentru a identifica, planifica și trata eficient sindromul de nerv sciatic pentru pacienții și clienții tăi astfel încât să poți vedea rezultate chiar de a doua zi.

Pentru cine este acest curs

Cursul Recuperarea Nervului Sciatic vine în ajutorul persoanelor calificate fiind un curs de aprofundare. Cursul a fost gândit să ajute specialiștii din domeniu să își îmbunătățească abilitățile profesionale de intervenție în patologia sindromului de nerv sciatic și modalitățile de prevenție, oferind informații și noutăți apărute în domeniu.

Prin urmare, cursul este recomandat specialiștilor și studenților din domeniul medical, sport și wellness, precum: fizioterapie, medicină, osteopatie, chiropractică, masaj, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates și nu numai.

Bonus

 • Prezentarea PDF și înregistrarea video a cursului de update

 • Ebook – Obiectivele și prioritățile în fizioterapie

 • Neurofundamentals – Ebook oferit de către ZH University din America

 • Neurofundamentals – Curs online oferit de către ZH University din America / 7 ore

Experiențe și amintiri

Pe lângă informațiile de teorie și practică, evenimentele Kinetic Recovery Education sunt locul potrivit pentru a cunoaște alți specialiști în domeniu aflați în toată țara alături de care împărtășeșți aceleași dorințe de cunoaștere și perfecționare.

Înainte de toate, obiectivul nostru este de a-ți oferi o experiență, nu doar un curs online. Ne dorim să creăm un spațiu ideal în care să îți poți dezvolta, perfecționa și actualiza cunoștințele despre testarea și evaluarea în fizioterapie actualizată la anul 2022.

CE SPUN CURSANŢII

Cursul a fost deosebit de interesant și bine structurat, cu multă informație dar foarte explicită. Felicitari pentru toată munca depusa!

Ioana Cristescu
Medic medicină sportivă

De departe un curs foarte reușit, util pentru noi, cei care lucrăm in domeniu. Fară o evaluare corectă și completă, nu poți pune la punct planul terapeutic. Volum mare de informație, însa la Kinetic Recoveru Education avem posibilitatea să revedem cursurile înregistrate, ceea ce este un mare avantaj. Felicitări și mulțumesc Daniel Gheorghița si Costică Marian Mureșan pentru răbdare si profesionalism! Aștept și urmatoarele cursuri!

Andreea Ispir
Fizioterapeut

Ca întotdeauna, și acest curs a fost peste așteptările mele. Foarte multă informație, bine structurată și bine prezentată. Am învățat care sunt cele 10 obiective urmărite în lucrul cu pacientul, care sunt metodele de testare pentru fiecare segment al corpului și cum se poate evalua funcționalitatea acestor segmente, separat și ca întreg. Un astfel de curs oferă la pachet toate informațiile de care are nevoie un terapeut pentru a începe corect să lucreze cu un pacient. Recomand acest curs și cu siguranță voi participa și la următoarele organizate de Kinetic Recovery Education. Mulțumesc!

Elena Merisanu
Fizioterapeut

Felicitări și pentru acest curs de testare și evaluare, chiar multivalent și cu diferite trimiteri, extrem de bogat în cunoștințe formale, riguros aplicate și demonstrate! Mulțumesc pentru această oportunitate de formare și pentru toată informația foarte utilă: evaluarea fasciei, reeducarea posturală, activarea sitemului nervos și multe, multe altele!

Angela Cretu
Fizioterapeut

DESPRE TRAINERI

Daniel Gheorghiță Fizioterapeut

Profesional, în domeniul recuperării medicale Daniel a fondat școala privată internațională de supraspecializare în domeniul fizioterapiei și recuperării medicale Kinetic Recovery Education (4000+ absolventi) în cadrul căreia a creat și predat cursurile:

 • Recuperarea coloanei lombare
 • Recuperarea coloanei cervicale
 • Recuperarea umărului
 • Recuperarea genunchiului
 • Injury prevention – Level 1
 • Terapie manuală fascială
 • Educatie financiara pentru fizioterapeuți
 • Masajul sportiv
 • Recuperarea în sindromul de nerv sciatic
 • Recuperarea herniei de disc lombare
 • Testare și evaluare în fizioterapie
Acesta a absolvit facultatea de educație fizică și sport în cadrul Universității Spiru Haret,  Specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială după care a urmat studiile de masterat în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport – Facultatea de Kinetoterapie – Specializarea Recuperare Reeducare Motrica și Somato Funcțională – București. Încă din timpul studiilor de licență a absolvit școala de tehnician maseur 10 Plus, si a urmat cursurile RockTape America devenind astfel singurul instructor internațional RockTape din România. Deși are peste 8 ani de practică și numeroase cursuri la activ, el continuă să se perfecționeze, fiind în acest moment cursant în cadrul școlii Z-Health University of America. Experiența profesională a lui Daniel are o componentă importantă și în sportul de performanță, activând ca antrenor de kickboxing și preparator fizic cu cei mai buni sportivi români în cele mai importante promoții internaționale: K-1, GLORY, UFC, SUPERKOMBAT.

Costică MUREȘAN Fizioterapeut

Costică Mureșan este un fost sportiv de mare performanță în atletism, proba decatlon, absolvent al facultății de kinetoterapie și motricitate specială din cadrul universității din Oradea, antrenor personal, terapeut de aerocrioterapie, antreprenor de success cu una dintre cele mai performante clinici de recuperare medicală din Oradea și trainer internațional Kinetic Recovery Education.

De asemenea, Costică Mureșan a urmat foarte multe cursuri de supraspecializare atât în România, Ungaria și Italia cum ar fi: terapia manuală a lanțurilor miofasciale, radio-imagistică, recuperarea și prevenția accidentărilor în sportul de mare performanță.

Tarife

preţ standard 600 lei