RECUPERAREA COLOANEI CERVICALE ȘI A UMĂRULUI

SEMINAR ONLINE ÎNREGISTRAT

Beneficii

Ce vei afla la acest seminar?

Prin seminarul Recuperarea Coloanei Cervicale și a Umărului vrem să îți oferim o nouă perspectivă de înțelegere și abordare terapeutică a disfuncțiilor și patologiilor coloanei vertebrale cervicale și a articulației umărului.

Pe durata seminarului vom analiza legătura funcțională dintre cele două zone target dar și conexiunea structurilor anatomice din proximitate cum ar fi centura scapulară, trunchiul, cutia toracică și membrul superior în totalitate.

Îmbinăm teoria cu practica, astfel că în a doua parte a seminarului vom pune accentul pe integrarea conceptelor expuse prin exercițiu fizic cu rol terapeutic, terapie manuală, reeducare senzitivă și utilizarea accesoriilor (kinesiotaping, ventuze, flossing, IASTM & IANSM).

Scopul seminarului este să îți oferim un nou concept de lucru pe care să îl poți pune în practică imediat și să te bucuri de rezultatele uimitoare pe care le poți aduce în viața clienților și pacienților tăi chiar de a două zi.

PENTRU CINE ESTE ACEST SEMINAR?

Seminarul vine în ajutorul persoanelor calificate oferindu-le o viziune nouă, informații tehnice și practici concrete pentru a-și îmbunătăți practica terapeutică și de prevenție a coloanei cervicale și a umărului.

Prin urmare, este recomandat specialiștilor și studenților din domeniul medical, sport si wellness, precum: fizioterapie, medicină, osteopatie, chiropractică, masaj, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates si nu numai.

BONUS

Prezentarea seminarului în format PDF
Resursele video folosite in seminar
Fișe de evaluare specifice
Studii clinice
Membership

EXPERIENȚE ȘI AMINTIRI

Pe lângă informațiile de teorie și practică, programele educaționale Kinetic Recovery Education sunt locul potrivit pentru a cunoaște alți specialișți în domeniu atât din țară cât și din străînătate alături de care împărtășeșți aceleași dorințe de cunoaștere și perfecționare. Înainte de toate, obiectivul nostru este de a-ți oferi o experiență, nu doar un curs.

Ne dorim să creăm un spațiu ideal în care să îți poți dezvolta, perfecționa și actualiza viziunea despre recuperarea coloanei cervicale și a umărului.

PROGRAMUL DETALIAT AL SEMINARULUI:

 1. Anatomie aplicată și biomecanica funcțională
 2. Testare specifică și evaluare funcțională
 3. Terapie manuală specifică
 4. Exerciții fizice cu rol terapeutic / neurodinamică
 1. Anatomie aplicată și biomecanică funcțională
 2. Testare specifică și evaluare funcțională
 3. Terapie manuală specifică
 4. Exerciții fizice cu rol terapeutic / neurodinamică
 5. Cazuistică

DATA: 10 Aprilie

INTERVAL ORAR: 14:00 – 17:00

Întrebări și răspunsuri + pregătire pentru examenul online

Intervalul 11 – 16 aprilie

Diploma se va emite în baza notei de la examen

Detaliile examinării vor fi prezentate în cadrul sesiunii live din data de 10 aprilie

CE SPUN CURSANȚII NOȘTRI:

DESPRE TRAINER

Daniel Gheorghiță

Fizioterapeut
Fondator Kinetic Recovery Education

Daniel Georghiță a absolvit facultatea de educație fizică și sport în cadrul Universității Spiru Haret,  specializarea kinetoterapie și motricitate specială după care a urmat studiile de masterat în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport – Facultatea de Kinetoterapie – Specializarea Recuperare Reeducare Motrica și Somato Funcțională – București.

Încă din timpul studiilor de licență a absolvit școala de tehnician maseur 10 Plus, si a urmat cursurile RockTape America devenind astfel singurul instructor internațional RockTape din România.

Deși are peste 7 ani de practică și numeroase cursuri la activ, el continuă să se perfecționeze, fiind în acest moment cursant în cadrul școlii Z-Health University of America.

Experiența profesională a lui Daniel are o componentă importantă și în sportul de performanță, activând ca antrenor de kickboxing și preparator fizic cu cei mai buni sportivi români în cele mai importante promoții internaționale: K-1, GLORY, UFC.

Profesional în domeniul recuperării medicale Daniel a fondat școala privată internațională de supraspecializare în domeniul fizioterapiei și recuperării medicale Kinetic Recovery Education, în cadrul căreia a creat și predat cursurile:

 1. Recuperarea Coloanei Lombare
 2. Recuperarea Coloanei Cervicale
 3. Recuperarea Umărului
 4. Recuperarea Genunchiului
 5. Injury Prevention – Level 1
 6. Terapie Manuală Fascială
 7. Cum să faci bani dacă ești Fizioterapeut
 8. Masajul sportiv

TARIFE ȘI ÎNSCRIERE

PREȚ DE LISTĂ:
700 RON

OFERTĂ LIMITATĂ:
190 RON

OFERTA EXPIRĂ ÎN CURÂND. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Înscrierea se face prin completarea și finalizarea comenzii pentru unul dintre locurile disponibile. Dacă doriți alte metode de plată, precum si detalii suplimentare privind cursul, va rugăm să ne contactați la adresa contact@kineticrecoveryeducation.ro sau la telefon: 0722 704 485.

© Copyright Kinetic Recovery Education. Toate drepturile rezervate.