PACHET EDUCATIONAL
FIZIO EDUCATION

Beneficiază de oportunitatea de a te înscrie la 2 cursuri de supraspecializare în domeniul recuperării medicale la un preț imbatabil.

Acest pachet educațional vine în ajutorul persoanelor calificate fiind un set de cursuri de aprofundare. Cursurile au fost gândite să ajute specialiștii din domeniu să își îmbunătățească abilitățile profesionale de intervenție în patologia  sindromului de nerv sciatic și modalitățile de prevenție, oferind informații și noutăți apărute în domeniu.

Prin urmare, pachetul acesta este recomandat specialiștilor și studenților din domeniul medical, sport și wellness, precum: fizioterapie, medicină, osteopatie, chiropractică, masaj, fitness, strength & conditioning, yoga, pilates și nu numai.

CURSURI INCLUSE ÎN PACHET

SESIUNE LIVE DE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
EXAMEN ONLINE

CE CÂȘTIGI

TARIFE ȘI ÎNSCRIERE

PRET DE LISTĂ: 1400 RON

OFERTĂ LIMITATĂ: 390 RON

OFERTA EXPIRĂ ÎN CURÂND. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Înscrierea se face prin completarea și finalizarea comenzii pentru unul dintre locurile disponibile. Dacă doriți alte metode de plată, precum si detalii suplimentare privind cursul, va rugăm să ne contactați la adresa contact@kineticrecoveryeducation.ro sau la telefon: 0722 704 485.

© Copyright Kinetic Recovery Education. Toate drepturile rezervate.